andrianos_01Ομολογούμε ότι δεν τον ακούσαμε, αλλά το διαβάσαμε (και το αντιγράφουμε από ) το http://www.queen.gr : Βρέθηκε ο διάδοχος του Γιάννη Πλούταρχου: >>>

 

“Το κομμάτι του Λευτέρη Αδριανού ακούγεται σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και η ομοιότητα στο χρώμα της φωνής του με το καλό παιδί του πενταγράμμου είναι απίστευτη. Ο Λευτέρης πάνω σε αυτό δε θέλει να πει πολλά. «Είναι τιμή μου να μου λένε ότι υπάρχει ομοιότητα με τον Γιάννη Πλούταρχο αλλά κοιτάζω μόνο να μαθαίνω και να βελτιώνομαι» μας λέει ο νεαρός ερμηνευτής που ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να δουν το πρόγραμμα του δημοφιλούς τραγουδιστή στην Θεσσαλονίκη. Ο Θεσσαλονικιός  22χρονος Λευτέρης Αδριανός δε είναι «μια από τα ίδια».
Και το αποδεικνύει με το ήδη αγαπημένο τραγούδι «Τα ίδια» σε μουσική Γιώργου Λεμπέση και στίχους Κωνσταντίνου Ιωάννου. Ένα δυνατό κομμάτι που ερμηνεύει με τη βελούδινη φωνή του  και την πολύ καλή σκηνική του παρουσία.  Ο Λευτέρης έχει μεγάλο σουξέ στο γυναικείο φύλο και παρόλα αυτά κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν προκαλεί.  Και αυτό που σίγουρα μπορούμε να πούμε μέσα από το Queen.gr που παρουσιάζεται για πρώτη φορά,  είναι ότι, αν μια καλή καρδιά έχει φωνή, είναι αυτή του νέου καλλιτέχνη που αυτό το διάστημα  εμφανίζετε στα Μαμούνια στην Θεσσαλονίκη”, αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση.

Το ίδιο, βέβαια, έλεγαν και για τον Πλούταρχο, σε σχέση με τον Πουλόπουλο. Κι όπως έλεγε ο αείμνηστος Μανώλης Ρασούλης, “άλλο ο εραστής κι άλλο ο ζιγκολό”.