ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
Όπως φαίνεται, ο ανασχηματισμός που έγινε σήμερα θα φέρει αλλαγές στη σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Μ. Μπόλαρης, επιλέχθηκε για τη θέση του υφυπουργού Υγείας και κατηφορίζει για την Αθήνα. >>>

Ήδη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης –σκιώδη περιφερειάρχη να τον ονομάσουμε;- του έστειλε και επιστολή, στην οποία τον… ευχαριστεί για το έργο του στην Περιφέρεια και τον παρακαλεί να βοηθήσει την Κεντρική Μακεδονία από τη νέα του θέση! Να σημειωθεί ότι, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ο κ. Μπόλαρης παρέμενε και βουλευτής Σερρών.
Η επιστολή Ψωμιάδη στάλθηκε λίγα λεπτά μετά από την ανακοίνωση του ονόματος του κ. Μπόλαρη…
Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Παναγιώτη Ψωμιάδη έχει ως εξής:
«Αγαπητέ κ. Μπόλαρη,
Θέλω να σας συγχαρώ για το διορισμό σας ως Υφυπουργού Υγείας στη νέα κυβέρνηση.
Δυστυχώς, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας θα στερηθεί της παρουσίας σας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την διοικητική μεταρρύθμιση, όπως συνέβη και τους τελευταίους μήνες λόγω των κοινοβουλευτικών υποχρεώσεών σας.
Ελπίζω, σε κάθε περίπτωση, να βοηθήσετε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την κυβερνητική θέση την οποία πλέον κατέχετε αλλά και ως μέλος της κυβέρνησης, δεδομένου ότι –όπως γνωρίζετε καλά- η υπόθεση του «Καλλικράτη» σχεδόν εγκαταλείφθηκε τους τελευταίους μήνες από τα αρμόδια Υπουργεία.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας. Είμαι βέβαιος ότι στο μυαλό και στην ψυχή σας απόλυτη προτεραιότητα θα είναι οι πολίτες και η Ελλάδα, ώστε να αλλάξουν οι κυβερνητικές πολιτικές και να μην οδηγηθεί ο ελληνικός λαός οριστικά στην εξαθλίωση.
Με εκτίμηση,



Παναγιώτης Ψωμιάδης»