samaras_psomiadis_01 

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντ. Σαμαρά συναντήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Αναζητά εναγωνίως την επίσημη στήριξη της ηγεσίας της ΝΔ, καθώς έχει τεθεί σε προσωρινή αργία από το αξίωμα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. >>>

 

Η διοικητική απόφαση του γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Ευθύμιου Σώκου, μετά την καταδίκη του Π. Ψωμιάδη, για παράβαση καθήκοντος, από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, οδηγεί σε εξελίξεις. Ο ίδιος ο κ. Ψωμιάδης θεωρεί ότι διώκεται πολιτικά και έχει προσφύγει στο ΣτΕ.

Ο κ. Ψωμιάδης χαρακτήρισε τη συνάντηση πολύ εποικοδομητική και όπως είπε διαπίστωσε τον προβληματισμό του προέδρου του κόμματος, για την πορεία του τόπου. Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, είπε πως «ο πρόεδρος πρέπει να πει ένα μεγάλο ‘όχι’ απέναντι στην πολιτική της αρπαγής, στο μαφιόζικο κόλπο που έχει ετοιμάσει ο Γιώργος Παπανδρέου» και κάλεσε τον Αντ. Σαμαρά να αντισταθεί στις «πιέσεις». Επίσης, δήλωσε ότι έχει «απόλυτη εμπιστοσύνη» στον πρόεδρο του κόμματος και βρίσκεται δίπλα του.

Τέλος, επανέλαβε πως δεν σχεδιάζει να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «εγώ έφυγα μόνος μου».