papandreou3

Αμφισβητείται, στα ίσια πλέον, από τους βουλευτές του, ο πρωθυπουργός! Δύο παραιτήσεις, φήμες για επιστολές κι άλλων βουλευτών που παραιτούνται και στη μέση η Βάσω Παπανδρέου! >>>

 

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πριν από λίγο, με δηλώσεις της στο περιστύλιο της Βουλής, ζήτησε άμεση σύγκληση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ! Όταν την ρώτησαν τι θα συζητήσουν κι αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας του κινήματος, η κ. Παπανδρέου δήλωσε: “Ζητάω άμεση σύγκλιση της Κ.Ο., για να συζητήσουμε τα πάντα”!

Την ίδια ώρα, οι φήμες θέλουν τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να έχουν συντάξει και συνυπογράψει επιστολή αμφισβήτησης του πρωθυπουργού!

Αυτήν την ώρα, από το βήμα της Βουλής, ο Απ. Κακλαμάνης, πρώην υπουργός και -επίσης- ιστορικό στέλεχος του κινήματος, καλεί τους βουλευτές να παραμείνουν "εδώ, κι όχι να περιφέρονται δεξιά κι αριστερά". Επικαλείται, δε, τη ρήση του Πλαστήρα "το σφάλειν ανθρώπινο, αλλά η εμμονή στο σφάλμα δεν είναι πράξη σοφού ανδρός". Και είπε πως η πράξη Νασιώκα είναι "λάθος" που "μετριάζεται κάπως" από το ότι η έδρα του παραδίδεται στο κόμμα.

Να σημειωθεί ότι, ήδη, η κ. Διαμαντοπούλου κι ο κ. Παμπούκης είχαν προσπαθήσει να μεταπείσουν τον κ. Νασιώκα.


από το www.difernews.gr