Κατά του πρωθυπουργού και της απόφασης ανασχηματισμού βάλλει ο Π.Ψωμιάδης. Ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με μια αιχμηρότατη δήλωση σχολιάζει τα όσα έγιναν χθες, ζητά την παρέμβαση του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και τάσσεται υπέρ των εκλογών! >>>

 

Στη δήλωσή του ο κ. Ψωμιάδης επισημαίνει:

‘’Κανένας ανασχηματισμός δεν είναι λύση αν δεν ανασχηματιστούν οι πολιτικές της εξαθλίωσης του λαού, που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατ’ εντολή του ΔΝΤ. Η χθεσινή υποτιθέμενη επιχείρηση συναίνεσης, δεν ήταν άλλο παρά ένας απαράδεκτος εκ νέου πολιτικός εκβιασμός. Ήταν μια ακόμη προσπάθεια για να μπορέσει ο κ. Παπανδρέου να βρει συνενόχους στην οικονομική πολιτική της αρπαγής.

Αδύναμος να συναινέσει στο αυτονόητο, σ’ αυτό που ζητά όλος ο ελληνικός λαός, δηλαδή την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, βάζοντας την Ελλάδα σε νέες περιπέτειες. Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάρει πλέον ανοιχτά θέση, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Οι στιγμές είναι ιστορικές. Έχουμε Σύνταγμα που υποδεικνύει τη λύση στο στημένο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος του λαού’’.