olth_02Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο, από τη 1 μετά το μεσημέρι, έως τις 4.30 το απόγευμα, οι εργαζόμενοι στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. >>>

 

Οι εργαζόμενοι που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ Α.Ε. (τον χαρακτηρίζουν  “ξεπούλημα του εθνικού πλούτου”), θα παραστούν, επίσης, σε Πανυπαλληλική συγκέντρωση. στην οποία θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος(ΟΜΥΛΕ), Γιώργος Γεωργακόπουλος. Η ομιλία θα γίνει στην Αποθήκη 1 στην πρώτη προβλήτα.

Το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ Α.Ε., δίνουν συνέντευξη Τύπου, για να κάνουν γνωστά τα αιτήματά τους. Αναμένεται να μιλήσουν για ένα λιμάνι “σύγχρονο, δημόσιο, ανοικτό στην πόλη και τους πολίτες”. Θα επισημάνουν, ακόμη, ότι θέλουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης “μοχλό ανάπτυξης της πόλης και της ευρύτερης περιοχής”.

Για την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Στις 10 το πρωί θα συγκεντρωθούν έξω από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΟΛΘ Α.Ε. και θα πραγματοποιήσουν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.