alex_diki_20080925_01

Νέο επεισόδιο στην υπόθεση Άλεξ: 300 χιλιάδες ευρώ διεκδικεί από καθένα από τα παιδιά και τους γονείς τους, η Νατέλα Ιτσουάιντσε, μητέρα του ανήλικου! Κάτέθεσε αγωγή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας. >>>

 

Το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης με αμετάκλητη απόφασή του έκρινε ένοχους τους πέντε -άμεσα- εμπλεκόμενους στην υπόθεση ανήλικους επιβάλλοντάς τους αναμορφωτικά και θεραπευτικά μέτρα.

Με την αγωγή της, η μητέρα του ανήλικου υποστηρίζει ότι η απώλεια του παιδιού της έχει κλονίσει το συναισθηματικό και ψυχικό της κόσμο σε βαθμό που κατά το παρελθόν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Και ζητά 300.000 ευρώ από τον κάθε εμπλεκόμενο –χρήματα που, όπως λέει, στο μεγαλύτερο μέρος τους, θα δώσει σε φορείς και κοινωφελή ιδρύματα.

"Ο θάνατός του κυριολεκτικά σταμάτησε τη ζωή μου (…) και μετέτρεψε την καθημερινότητά μου σε μία μηχανική βιολογική συνέχεια, απαραίτητη για ένα και μοναδικό λόγο: γιατί αισθάνομαι λειψή που δεν έχω ακόμα μπορέσει να ενταφιάσω το παιδί μου, δεν έχω αποτίσει το ελάχιστο φόρο τιμής στο νεκρό του σώμα", τονίζεται στην αγωγή.