«3 ON 3 Street ball» στο Ποσειδώνιο_01

Περισσότερα από 2.000 παιδιά αναμένεται να δώσουν το παρόν σε ένα από τα μεγαλύτερα Τουρνουά μπάσκετ, που διεξάγονται στη χώρα μας και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού: Το 3 ON 3 Street ball» στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 

Το οργανώνει O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμο Θεσσαλονίκης, στις 18 και 19 Ιουνίου.

Με σύνθημα «Τάπα στη Βία» οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τις δικές τους ομάδες και να «αναμετρηθούν» με τα μεγάλα αστέρια της Εθνικής μας ομάδας. Μεταξύ αυτών που έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι Λ. Παπαδόπουλος, Σ. Σχορτσιανίτης, Γ. Μπόγρης, Δ. Τσαλδάρης, αλλά και οι αθλητές του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Το τουρνουά 3 ΟΝ 3 θα αρχίσει το ερχόμενο Σάββατο στις 9 το πρωί με τους προκριματικούς αγώνες και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή με την τελική φάση.

Θα οργανωθούν, επίσης, ειδικά σεμινάρια από τους διεθνείς αθλητές (σουτ, κινήσεις ψηλών, αθλητικό πνεύμα κ.α).

Σήμερα (Παρασκευή) 17 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί αντιπροσωπεία αθλητών από τις ομάδες του ΠΑΟΚ και του Άρη θα επισκεφθεί το Παιδο-ογκολογικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης , μια και το τουρνουά 3 Χ 3 αποτελεί μέρος του φιλανθρωπικού προγράμματος «Καλάθια Αγάπης».