deep_purple_01

Μια σπουδαία μουσική συνάντηση, ένα γνήσιο ροκ live θα παρακολουθήσουμε απόψε, στη Θεσσαλονίκη: οι Deep Purple μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου θα μοιραστούν τη ίδια σκηνή στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ. >>>

Οι κορυφαίοι της hard rock, Deep Purple επιστρέφουν στην Ελλάδα με ένα δυνατό line up και φυσικά εξακολουθούν όχι μόνο παραμένουν ενεργοί, αλλά να ροκάρουν με αμείωτο πάθος και ένταση επί σκηνής.

Με τον Ian Gillan να ερμηνεύει όλα τα δημοφιλή τραγούδια-ύμνους, που γράφτηκαν στην ιστορία της hard rock σκηνής, Child in time, Smoke on The Water, Soldier Of Fortune, Fireball, Strange kind of woman και τον δικό μας Βασίλη θα μπούμε για τα καλά στο παλμό του κλασσικού ροκ.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι αναμφίβολα η κορυφαία φωνή της Ελληνικής ροκ μουσικής. Λίγοι είναι οι αξιόλογοι καλλιτέχνες, που καταφέρνουν να μεγαλώσουν πολλές γενιές με τα τραγούδια τους χωρίς να χάνουν στιγμή τη δημιουργικότητα τους. Ανάμεσα στα τραγούδια που αγαπάμε και περιμένουμε να ακούσουμε και πάλι από τον Βασίλη, θα ακούσουμε και τα καινούργια του κομμάτια από τον δίσκο «Το παιχνίδι παίζεται ακόμα».

Δύο ονόματα με ιστορία για πάνω από 35 χρόνια στο χώρο της μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν την καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδο 2011 στην Ελλάδα.

Ήδη έπαιξαν σε Αθήνα και Πάτρα.

Η συναυλία αρχίζει στις 9 μ.μ.

Γενική είσοδος 40 €

Χώρος: PAOK Sports Arena, Πυλαία

Από τη συναυλία της Αθύνας–Perfect Strangers