eyath_papandreou_01Ήταν ένα blog όλο… ζωή και γεμάτο καταγγελίες –όσο, φυσικά, τη διοίκηση της ΕΥΑΘ ασκούσαν οι εκλεκτοί της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν το blog στο οποίο υπήρχε και η περίφημη φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου με το t-shirt με το μήνυμα…>>>

κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ. Από σήμερα ανήκει στο… παρελθόν!

eyath_blog_01Η περίφημη φωτογραφία έκανε το γύρο των Blog. Μας την έστειλαν κι εμάς, φίλοι, κολλημένη σε αρχείο τύπου doc, όπως και σε όλους τους υπόλοιπους. Ήταν αντιγραμμένη από το συγκεκριμένο blog, μαζί με διάφορες αναρτήσεις. Καθώς δεν έλεγε τίποτε παραπάνω από τη γνωστή =σε όλους- φωτογραφία του πρωθυπουργού στα… μπλόκα του λιμανιού του Πειραιά (όταν, ακόμη, ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης), δεν την αξιολογήσαμε όπως θα έπρεπε.

eyath_blog_02

 

Το βράδυ, όμως, απέκτησε μια… ειδική σημασία. Με το που έγινε γνωστό ότι έχει δημοσιευτεί σε δεκάδες blog και κυκλοφορεί μέσω email, ένας από τους διαχειριστές του Blog των εργαζομένων, πήρε την απόφαση κι έσβησε όλες τις καταχωρήσεις του ιστολογίου! Όποιος επισκεφθεί το ιστολόγιο στη διεύθυνση http://seyath.blogspot.com/, δεν βρίσκει το παραμικρό, πλέον! Κι όμως, όπως φαίνεται και στο προφίλ του διαχειριστή, διαθέτει αυτό το Blog από την Άνοιξη του 2009!

eyath_papandreou_01