biasmos_01Ξυλοφόρτωσε άγρια τη σύζυγό του, καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας! Μάλιστα, τέτοια ήταν η μανία του που, η άτυχη γυναίκα, από τα χτυπήματα, έχασε την όρασή της! >>>

 

Ο καθηγητής καταδικάστηκε, σήμερα, σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών και τριών μηνών. To Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών και τριών μηνών  για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της σωματικής βλάβης ανηλίκων και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Σοκαρισμένο, το ακροατήριο, άκουγε την 54χρονη σύζυγο να περιγράφει, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, το μαρτύριο που ζούσε αυτή και τα παιδιά της (σύμφωνα με τη δικογραφία ο καθηγητής δεν περιόριζε τη μανία του στη γυναίκα του, αλλά χτυπούσε και τα παιδιά του) επί επτά χρόνια (από το 1998 έως το 2005):

“Μία μέρα, άρπαξε ένα καλτσόν, το τύλιξε γύρω από το λαιμό μου και επιχείρησε να με πνίξει, αλλά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω”, ανέφερε. “Σε άλλη περίπτωση αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στα μαλλιά μου, ενώ, με απειλούσε, τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο λαιμό μου, ότι θα με σκοτώσει αν μιλήσω στην Αστυνομία”, πρόσθεσε.

Στην απολογία του, ο καθηγητής χαρακτήρισε το περιστατικό που οδήγησε στην τύφλωση της γυναίκας, "κακιά στιγμή" και παραδέχτηκε μέρος των κατηγοριών.