Aggelos_01

΄Ολα βαίνουν θετικά και η σύζυγος του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβή, βγήκε από τον αναπνευστήρα μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περασμένη εβδομάδα.

 

"Είχε υποστεί αλλεργικό σοκ από φυτά. Οι θεράποντες γιατροί θα αποφασίσουν πότε θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο" είπε ο πρώην γιατρός του ΠΑΟΚ και της εθνικής ομάδας της Κύπρου, χειρουργός- ορθοπεδικός Γιώργος Οικονομίδης, ο οποίος είναι στενός φίλος της οικογένειας Αναστασιάδη.
Όπως είναι γνωστό η σύζυγος του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή και της εθνικής Κύπρου, η Βιβή, υπέστη αλλεργικό σοκ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αγιος Παύλος», όπου εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Η περιπέτεια του Αγγελου Αναστασιάδη ξεκίνησε προχθές, όταν η πολυαγαπημένη του Βιβή υπέστη το αλλεργικό σοκ. Η Βιβή αντιμετωπίζει πρόβλημα και στην καρδιά. Αυτός ήταν και ένας παράγοντας ανησυχίας.

Ευτυχώς, η Βιβή Αναστασιάδη δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο πλέον και απλά συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας για προληπτικούς λόγους.