papandreou_samaras_20100414_01Μόλις πέρασε τις πύλες του πρωθυπουργικού μεγάρου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντ. Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ προσήλθε σε συνάντηση που ζήτησε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου. >>>

Ο κ. Σαμαράς, κατά την άφιξή του, συνοδεύονταν από τον εκπρόσωπο του κόμματος, κ. Μιχελάκη. Στο χέρι του κρατούσε έναν μπλε φάκελο ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, περιείχε τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, για την οικονομία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός θα ζητήσει συναίνεση στο σύνολο του προγράμματος που μελέτησε, χθες, το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο προβλέπει ιδιωτικοποιήσεις όλων, σχεδόν, των φορέων του δημοσίου (ανάμεσά τους, το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και η ΕΥΑΘ). Στην έκκληση αυτή αναμένεται ότι ο κ. Σαμαράς θα απαντήσει αρνητικά, αφού υπάρχουν, μεν, κοινά σημεία (όπως η πολιτική απέναντι στη ΔΕΗ), όμως και μεγάλες διαφορές (όπως το φορολογικό).

“Δεχόμαστε μείωση φορολογίας αν η Νέα Δημοκρατία μας υποδείξει άλλους τρόπους”, δήλωσε πριν λίγο ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου.


από το www.difernews.gr