apodei3eis_02Συνελήφθησαν σήμερα (17-05-2011) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, μία ημεδαπή 53 ετών για μαστροπεία, διευκόλυνση ακολασίας άλλων και φορολογικές παραβάσεις και μία Αλβανίδα, 40 ετών, για… φορολογικές παραβάσεις. …>>>

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 53χρονη Ελληνίδα, που ήταν υπεύθυνη λειτουργίας μπαρ, είχε… σπιτώσει την 40χρονη Αλβανίδα για να “εξυπηρετεί”, με κάθε είδους τρόπο, τους πελάτες. Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, όταν ο πελάτης ήθελε “ειδική περιποιηση”, η 40χρονη Αλβανίδα τον οδηγούσε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωματιάκι, στο πίσω μέρος του μπαρ κι εκεί, αφού τον περιποιούνταν ανάλογα, του έπαιρνε 50 ευρώ.

Όπως, όμως, μας πληροφορεί το δελτίο Τύπου της αστυνομίας, η Αλβανίδα εκδιδόταν “έναντι του χρηματικού ποσού των 50€ για το οποίο δεν εξέδωσε απόδειξη”! Γι αυτό και η εναντίον της δίωξη αφορά… φορολογικές παραβάσεις. Εξάλλου, στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 480€ και ένα φύλλο χαρτιού με σημειώσεις χρημάτων και ποτών, για τα οποία, επίσης, δεν υπήρχαν παραστατικά.

Οι συλληφθείσες θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.