eyath_diamartiria_dimarxeio_20110530

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαμαρτυρία των εργαζόμενων στην ΕΥΑΘ Α.Ε. Αυτήν την ώρα οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, μετά από πορεία που πραγματοποίησαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. >>>

 

Οι εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ ξεκίνησαν την πορεία τους από τα γραφεία της επιχείρησης στην πλατεία Συντριβανίου. Επρόκειτο να περάσουν από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Βασ. Ηρακλείου, για να διαμαρτυρηθούν κι εκεί για την σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση της εταιρίας.

Μέσω της οδού Εθνικής Αμύνης η ομάδα των εργαζομένων κατευθύνθηκε, τελικά, στην πλατεία Λευκού Πύργου κι από εκεί, μέσω της παραλιακής λεωφόρου, στο Δημαρχείο.

Εκεί, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα αρχίσει σε λίγο, θα συζητηθεί και το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ Α.Ε. Οι εργαζόμενοι σκοπεύουν να πάρουν το λόγο για να αναλύσουν πώς η συγκεκριμένη εταιρία είναι βιώσιμη, χωρίς να χρειαστεί να βρεθεί “επενδυτής”.

Στη φωτογραφία η πορεία των εργαζομένων την ώρα που περνά μπροστά από τα πανό των “Αγανακτισμένων”, στο Λευκό Πύργο, με κατεύθυνση το δημαρχείο.