Συνεχίζεται σήμερα (Τετάρτη) το 25ο Φεστιβάλ Μαθητικών, Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων 2011 που διοργανώνει η Ε’ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης στο Άλσος Ν. Ελβετίας (τέρμα λεωφορείων Χαριλάου). >>>

Το Φεστιβάλ έχει στόχο να αναδείξει τόσο την μαθητική δημιουργικότητα και δυναμικότητα όσο και τα πάρκα και τους πράσινους χώρους της περιοχής, διαρκεί έως τις 26 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα :

Σήμερα (Τετάρτη) 18 Μαΐου, στις 18.30, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν, η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, η ΕΛΕΠΑΠ, η Χορωδία του Ψυχαγωγικού Κέντρου για άτομα με αναπηρίες και οι μαθητές του 79ου  Δημοτικού Σχολείου με μοντέρνους χορούς.

Την ερχόμενη Κυριακή 22 Μαΐου, στις 19.00, συμμετέχουν οι μαθητές του 6ου και 90ου  Δημοτικού Σχολείου και του  79ου  Δημοτικού Σχολείο με παραδοσιακούς χορούς.

Υπενθυμίζεται ότι στο 25ο Φεστιβάλ συμμετέχουν σχολεία της 5ης Δημ. Κοινότητας, παιδικοί σταθμοί, η Χορωδία  ΑΜΕΑ, η ΧΕΝ Χαριλάου, τα  6ο-9ο-12ο ΚΑΠΗ της 5ης Κοινότητας και  οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του   Ταμείου Προνοίας Δικηγόρων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαριλάου και του Κοινωνικού  Συνδέσμου Κατοίκων Χαριλάου.