Αφού τη χάρηκε ερωτικά την πλήρωσε 100 ευρώ αλλά μετά θυμήθηκε ότι ήταν αστυνομικός και της ζήτησε την άδεια άσκησης επαγγέλματος. Η γυναίκα δεν είχε άδεια και ο αστυφύλακας, σήμερα συνταξιούχος, που υπηρετούσε τότε στο αστυνομικό τμήμα της Άνω Πόλης, της πήρε πίσω τα 100 ευρώ, απειλώντας της μάλιστα ότι θα προχωρούσε στη σύλληψη της!


Η γυναίκα επέστρεψε τα χρήματα κι όταν απομακρύνθηκε από το σημείο κατήγγειλε το περιστατικό στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.
Σήμερα βγήκε η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης που καταδίκασε τον συνταξιούχο αστυνομικό σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με 3ετή αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για παράβαση καθήκοντος και εκβίαση.
Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο συνταξιούχος αστυνομικός, αρνήθηκε τις κατηγορίες κι έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον είχε καταδικάσει σε πρώτο βαθμό σε ποινή φυλάκισης δύο ετών κι έξι μηνών, με αναστολή, ενώ σε βάρος του είχαν επιβληθεί και πειθαρχικά μέτρα από τα αρμόδια όργανα της Αστυνομίας.