nea_dimokratia_dioikoysa_20110124_01Πολιτικές εκδηλώσεις για να «περάσει» το «Ζάππειο 2» στην κοινωνία και με στόχο να καταδείξει πως διαθέτει αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την οικονομία θα πραγματοποιήσει η Νέα Δημοκρατία μετά την …>>>

παρουσίαση των οικονομικών της προτάσεων στις 12 Μαΐου.

Αυτό συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης. Θα πραγματοποιηθούν περιοδείες τόσο του προέδρου Αντώνη Σαμαρά (θα ξεκινήσει από την Κρήτη και θα συνεχίσει στη Δυτική Μακεδονία) όσο και βουλευτών. Πλην των ομιλιών θα γίνουν και ειδικές εκδόσεις.

Ο κ.Σαμαράς θα βρεθεί στις 16 Μαίου στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει στην προεκλογική εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις φοιτητικές εκλογές που θα πραγματοποιηθεί στο ΑΠΘ.

Επίσης, η ΝΔ Θεσσαλονίκης εξέδωσε ψήφισμα στήριξης στον Ηρακλή.

Τέλος συζητήθηκαν οι εξελίξεις στους επιστημονικούς-επαγγελματικούς συλλόγους. Μετά την επικράτηση σε Δικηγορικό Σύλλογο με τον Νίκο Βαλεργάκη και σε Οδοντιατρικο Σύλλογο με τον Θανάση Δεβλιώτη, στόχος ειναι η επικράτηση στον Ιατρικό Σύλλογο, οι εκλογές στον οποίο θα γίνουν στο τέλος του μήνα, με το συνδυασμό Εξαδάχτυλου-Τσάμη.


από το neapolitika.wordpress.com