Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σωκράτη Ξυνίδη, προχωράει η στελέχωση της Επιχειρησιακής Μονάδας Ανάπτυξης (ΕΜΑ), που λειτουργεί ήδη από τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη. …>>>

Η πρόσκληση, η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (Διαύγεια) στις 23 Μαΐου 2011, απευθύνεται σε μόνιμους υπαλλήλους ή υπαλλήλους Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, που θέλουν να αποσπαστούν, από τις υπηρεσίες του ΥΠΟΙΑΝ.

Πρόκειται για την κάλυψη 35 θέσεων, από τις οποίες οι 29 αφορούν σε υπαλλήλους κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 3 σε υπαλλήλους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 3 σε υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η ΕΜΑ, που αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα, στελεχώνεται με ανθρώπινο δυναμικό υψηλών προσόντων, με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία, το οποίο  συνδράμει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επενδυτών, στην αξιοκρατική και έγκαιρη αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων και στην εύρυθμη λειτουργία μιας πρότυπης δημόσιας υπηρεσίας, που φιλοδοξεί να απαλλάξει τον πολίτη από την ταλαιπωρία του συγκεντρωτισμού και της γραφειοκρατίας.