venizelos_EETH_DEXIOSI_20110116_01Καλές ιδέες βρήκε στο “Ζάππειο 2”, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στην Θεσσαλονίκη, δήλωσε πως στις τοποθετήσεις του προέδρου της Ν.Δ. “υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να συζητηθούν”!

 

“Η ώρα της στείρας αντιπαράθεσης και αντιπολίτευσης έχει περάσει προ πολλού και ήδη βρισκόμαστε υπό συνθήκες πραγματικού οικονομικού πολέμου. Άρα χρειάζεται εθνική επιστράτευση”, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, “η Κυβέρνηση εξετάζει κάθε καλή ιδέα, κάθε συγκροτημένη πρόταση και στα όσα παρουσίασε ο κ. Σαμαράς υπάρχουν στοιχεία τα οποία πράγματι μπορούν και να συζητηθούν, να διερευνηθούν και να γίνουν αντικείμενο ευρύτερης συμφωνίας” –στέλνοντας, έτσι, ένα μήνυμα προς το Μαξίμου.

Πρόσθεσε πως “παρόμοιες ιδέες και προτάσεις έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση. Παρόμοιες ιδέες –αναφέρομαι σε κάποιες θετικές ιδέες- έχει συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο” –στέλνοντας μήνυμα και προς τη… Συγγρού.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, “αποδεικνύεται ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας πρέπει να σταματήσουν αυτή την ακατανόητη και ψευδή αντιπαράθεση υπέρ ή κατά του Μνημονίου. Γιατί το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι η εθνική ανασυγκρότηση και η σωτηρία της χώρας”.