tellogleio_right_01Στην συντήρηση και ανάδειξη μικρών αλλά σημαντικών πνευμόνων πρασίνου προχωρά η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, κινητοποιώντας και τους πολίτες, …>>>

περίοικους ή και περαστικούς, σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών και το ΑΠΘ αύριο (Κυριακή) 22 Μαΐου 2011, και ώρα 10 το πρωί, συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων θα καθαρίσουν και θα φροντίσουν το μικρό άλσος του Τελλογλείου Ιδρύματος, συνεπικουρούμενα από εθελοντές.

«Η μέριμνα για τους δημόσιους χώρους και τους λιγοστούς αλλά πολύτιμους ελεύθερους χώρους πρασίνου είναι αρμοδιότητα της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, αλλά η φροντίδα τους εναπόκειται και στους πολίτες. Επιχειρούμε, λοιπόν, να κινητοποιήσουμε τους πολίτες στο επίπεδο της γειτονιάς και μ’ αυτή την συμβολική κίνηση προσπαθούμε να δείξουμε ότι ο δημόσιος χώρος χρειάζεται την δραστηριοποίηση του καθένα από εμάς», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας.