Μια δεύτερη ευκαιρία για την απογραφή τους έχουν οι δημότες και κάτοικοι του δήμου Νεάπολης-Συκεών, μετά τη μικρή παράταση που δόθηκε από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία. Έτσι, όσοι …>>>

για διάφορους λόγους δεν απογράφηκαν κατά το δεκαήμερο διάστημα της απογραφής, η οποία ολοκληρώθηκε χθες Τρίτη 24/5, μπορούν να προσέρχονται από σήμερα σε κεντρικά δημοτικά κτίρια προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη 25/5 και αύριο Πέμπτη 26/5 οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται από τις 8π.μ. έως τις 3μ.μ. στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών στη Δημοτική Ενότητα Συκεών, (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως επίσης στα πρώην δημαρχεία των Δημοτικών Ενοτήτων Νεάπολης (αίθουσα Δ.Σ), Πεύκων (αίθουσα Δ.Σ.) και Αγ.Παύλου (2ος όροφος).    

Η απόφαση της παράτασης, που ελήφθη για την ικανοποίηση των αυξημένων αναγκών, κινητοποίησε άμεσα τις υπηρεσίες του δήμου που μέσα από ένα έκτακτο πρόγραμμα δράσης έσπευσε να ενημερώσει έγκαιρα τους πολίτες και να τους καλέσει να προσέλθουν προς απογραφή.

«Από τη συμμετοχή κάθε πολίτη εξαρτάται η εδραίωση ενός ισχυρότερου δήμου Νεάπολης-Συκεών, ώστε να ενταχθεί στους 10 μεγαλύτερους της Ελλάδας και να κατακτήσει τις πρώτες θέσεις και σε ευρωπαϊκό επίπεδο», δηλώνει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης.