iroini_narkotika_01Πέντε νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν στα Διαβατά, διακινούσαν ηρωίνη στη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς. Μάλιστα, στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης.

 

Πρώτα συνελήφθησαν τρεις νεαροί (μια γυναίκα 19 χρόνων και δυο νεαροί 30 και 26 χρόνων), στα Διαβατά. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις τους προμηθεύονταν την ηρωίνη από έναν 34χρονο κι έναν 35χρονο, από το Κιλκίς.

Η σύλληψη των τριών έγινε από αστυνομικό που εμφανίστηκε ως αγοραστής. Στη συνέχεια, σε έρευνά που έγινε στο σπίτι των δύο νεαρών από το Κιλκίς, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 2.420 €.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • έξι (6) συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 11,6 γραμμαρίων, εκ των οποίων 6,2 γραμμ. ηρωίνης σε μορφή «βραχάκι» βρέθηκαν στην κατοχή της 19χρονης.

  • ποσότητα κάνναβης βάρους 3,2 γραμμαρίων

  • το χρηματικό ποσό των 2.420 €.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.