Τρεις διαρρήκτες περιπτέρων συνελήφθησαν, χθες, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα:

 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Νεάπολης, που περιπολούσαν, εντόπισαν και συνέλαβαν 27χρονο ομογενή, τη στιγμή που προσπαθούσε να μπουκάρει σε περίπτερο της περιοχής, αφού προηγουμένως είχε διαρρήξει το κεντρικό στόρι. Στην κατοχή του ανωτέρω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 0,7 γραμ. ηρωίνης, 2 ναρκωτικά δισκία και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Το πρωί της ίδιας μέρας συνελήφθη, στην περιοχή της Τούμπας, 31χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει περίπτερο της περιοχής, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από προστρέξαντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο ανωτέρω, τις προηγούμενες μέρες, είχε κλέψει προϊόντα από το συγκεκριμένο περίπτερο, ενώ ακόμα μία φορά επιχείρησε να κλέψει αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Τέλος, συνελήφθη το απόγευμα, στην περιοχή της Ανάληψης, 31χρονος ημεδαπός, διότι άρπαξε από ταμείο περιπτέρου της περιοχής, το χρηματικό ποσό των 750 Ευρώ, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον υπάλληλο του περιπτέρου, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.