papageorgopoulos_8Συνέντευξη τύπου θα παραθέσει, στη 1.30 μ.μ., σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο πρώην δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Την απόφαση πήρε μετά την κλήση του, αλλά και την κλήση στενών συνεργατών του, όπως …>>>

ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου, Μ. Λεμούσιας και αντιδήμαρχοι επί σειράν ετών, από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης που ασχολείται με την υπόθεση της υπεξαίρεσης μεγάλου ποσού χρημάτων, από τα ταμεία του δήμου.

Να σημειωθεί ότι, όταν είχε δει το φως της δημοσιότητας η είδηση πως ο ανακριτής καλεί τον πρώην δήμαρχο, ο κ. Παπαγεωργόπουλος αντέδρασε με ανακοίνωση στην οποία έδειχνε σαφώς ενοχλημένος από το γεγονός ότι πληροφορούνταν την κλήση του από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αναμένεται, δε, ότι, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, θα σταθεί ιδιαίτερα στο σημείο αυτό.

Ένα άλλο σημείο το οποίο επαναλαμβάνει πολύ συχνά ο πρώην δήμαρχος και αναμένεται να το τονίσει ιδιαίτερα και σήμερα, είναι το γεγονός ότι την καταγγελία στην εισαγγελία για την υπεξαίρεση –μετά από δημοσιεύματα- την έκανε ο ίδιος προσωπικά. Συνηθίζει, δε, να λέει, πως “ο κύριος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από τον τότε δήμαρχο Θεσσαλονίκης κι αντί να μας επαινέσουν, μας κατηγορούν”!

Υπενθυμίζεται ότι, για την υπόθεση βρίσκεται προφυλακισμένος ο βασικός κατηγορούμενος, πρώην υπάλληλος του δήμου, Παναγιώτης Σαξώνης, ο οποίος, πρόσφατα, κατηγορήθηκε και για υπόθεση εκβιασμού τον οποίο φέρεται να διέπραξε ενώ βρισκόταν κρατούμενος στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης. 


από το www.difernews.gr