Στο αλκοόλ απέδωσε την αποτρόπαια πράξη του ο 25χρονος στρατιώτης που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 23χρονη φίλη του και στη συνέχεια έριξε το πτώμα της σε αρδευτικό κανάλι, στην Κερκίνη Σερρών. Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε σήμερα στον στρατιωτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.



Έξω από το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης περίμεναν τον κατηγορούμενο με άγριες διαθέσεις,  συγγενείς και φίλοι της 23χρονης. Οι συγκεντρωμένοι απέκλεισαν την Καυταντζόγλου για περίπου δύο ώρες ενώ φώναζαν συνθήματα εναντίον του 25χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του, ομολόγησε τις πράξεις που του αποδίδονται και δικαιολογήθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με όσα είπε στην απολογία του, προηγήθηκε έντονος καβγάς με την άτυχη κοπέλα, με την οποία διατηρούσε επί τρία χρόνια ερωτική σχέση, κι ότι θόλωσε όταν εκείνη τον χτύπησε στο πρόσωπο.
Σε βάρος του 25χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για περιύβριση νεκρού, αφού επιχείρησε να κάψει τη σορό της 23χρονης, πριν την πετάξει σε αρδευτικό κανάλι.