RW11-Logo2

O Μάιος πλησιάζει, και λίγους μήνες πριν από το Reworks Festival (16 και 17 Σεπτεμβρίου 2011), η… «προθέρμανση» αρχίζει, με το Pre-Reworks Event 2011.

 

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η καρδιά της μουσικής χτυπά στη Βίλκα! 14 Μαΐου… Pre-Reworks Event, με ζωντανές εμφανίσεις και dj sets, από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας house μουσικής σκηνής!!

stereo mcsΣτο φετινό line up, οι θρυλικοί Stereo MCs (EMI, UK), επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και ταράζουν τα νερά! Δυο χρόνια πέρασαν από τη μεγαλειώδη εμφάνιση τους στο Reworks 2009, και το come back των Stereo MCs στη σκηνή του Pre-Reworks, δεν περιλαμβάνει μόνο τις γνωστές τους επιτυχίες, αλλά και ένα νέο άλμπουμ γεμάτο εκπλήξεις!

Μεγάλη επιστροφή και για ένα άλλο σπουδαίο δίδυμο, τους The Martinez Brothers (Objektivity, USA)! Από τη Νέα Υόρκη στη Βίλκα…από τα κορυφαία clubs and festivals στο Pre-Reworks Event 2011! Mε uplifting house αισθητική σε απόλυτα χορευτικές μίξεις, αλλά και με ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο, τη μοναδική Maya Jane Coles (Dogmatik, Mobilee, UK) στην παρθενική της εμφάνιση στην Ελλάδα, να ξεσηκώνει με την παρουσία της και το δυναμισμό της, αποτελούν σίγουρα τη διπλή πρόκληση!  

MayaJaneColes

Ακόμη, στο Pre-Reworks Event, ο Radio Slave (Rekids, UK) με fusion διάθεση και massive ηλεκτρονικό ήχο δονεί το dancefloor, παρέα με το Δανό tech house μαέστρο Martinez, στο soundtrack της άνοιξης, ενώ και ο δικός μας Ison, δίνει ελληνική γεύση στο total clubbing αίσθημα του μεγάλου αυτού γεγονότος!

  Περισσότεροι καλλιτέχνες, καθώς και οι τιμές εισιτηρίων, θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν το Pre-Reworks Event για ένα warm up…που θα δώσει άλλη νότα στο πολυαναμενόμενο Reworks Festival 2011!

14 Μαΐου…Βίλκα… Pre-Reworks Event! Be there!

Προπώληση εισιτηρίων στο Metropolis (Τσιμισκή 33)
Τιμές εισιτηρίων: 20€ (περιορισμένος αριθμός) και 25€