Λεκτική επίθεση από τον Διονύση Ψωμιάδη κατά του Γιάννη Μαγκριώτη, έλαβε χώρα το βράδυ της  περασμένης Παρασκευής στο αθλητικό μουσείο Θεσσαλονίκης. Ο αναπληρωτής περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας επιτέθηκε με …>>>

άσχημους χαρακτηρισμούς στον υπουργό Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το λόγο του τελευταίου.
Το επεισόδιο έγινε κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος. Ο πρόεδρος της ΕΓΒΕ έκανε κριτική στην Υπουργό Παιδείας για την κατάργηση των αθλητικών σχολείων, τη μείωση της πρόσληψης των Γυμναστών στα σχολεία και την κατάργηση ωρών φυσικής αγωγής στο «νέο σχολείο» της Διαμαντοπούλου.
Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον κ. Μαγκριώτη ο οποίος υπερασπίστηκε τη συνάδελφό του, αναφέρθηκε σε έργα του ΠΑΣΟΚ, και όταν έφτασε στο θέμα της σχολικής στέγης, ο Διονύσης Ψωμιάδης τον αποκάλεσε ψεύτη, λαμόγιο, απατεώνα και αποχώρησε εκνευρισμένος.
Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα αδέλφια Ψωμιάδη, ως υπουργός, πέρσι, ο κ. Μαγκριώτης είχε υποσχεθεί 44 εκατομμύρια Ευρώ για τη σχολική στέγη στη Θεσσαλονίκη, διπλασιασμό δηλαδή των χρημάτων της προηγούμενης κυβέρνησης. Τελικά, όμως, έστειλε μόλις… δύο εκατομμύρια.


με πληροφορίες από τον www.baladoros.com