DIODIAΗ “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.”, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011 στις 9:00 το βράδυ θα ξεκινήσει η λειτουργία των Πλευρικών Σταθμών Διοδίων Λεπτοκαρυάς. Οι τιμές των διοδίων τελών θα διαμορφωθούν ως εξής:

 

 

Κατηγορία 1 Κατηγορία 2 Κατηγορία 3 Κατηγορία 4
2,10€ 2,90€ 7,30€ 10,30€

Παράλληλα θα ξεκινήσει η πιλοτική εφαρμογή ειδικού εκπτωτικού προγράμματος για οδηγούς ΙΧ επιβατικών που θα εγγραφούν συνδρομητές στο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμής διοδίων eWay. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741 440 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδαwww.aegeanmotorway.gr.

Στους Πλευρικούς Σταθμούς Διοδίων Λεπτοκαρυάς, όπως και στους υπόλοιπους Σταθμούς Διοδίων, έχει εγκατασταθεί το ολοκληρωμένο σύστημα συλλογής διοδίων, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μπάρες και φωτεινούς σηματοδότες.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. εφιστά την προσοχή των οδηγών στη λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη και της μπάρας κατά τη διέλευσή τους από τις λωρίδες των σταθμών διοδίων και τους ευχαριστεί για την συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία του αυτοκινητοδρόμου.