Ας δούμε τι καιρό θα κάνει σήμερα:


Τοπικές βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια, που τη νύχτα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες στη Δυτική Ελλάδα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ, που από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία στα ανατολικά ηπειρωτικά τοπικά θα φθάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 με 7 Μποφόρ. Στα δυτικά από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και από τις βραδινές ώρες καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 που από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.