mpakogianni_thessalolniki_2Στη Βόρειο Ελλάδα βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς αύριο, Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το 2ο προσυνέδριο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας». Η προσυνεδριακή συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο …>>>

Αμφιθέατρο του ΤΕΕ, με ώρα έναρξης 10.00 το πρωί της Κυριακής και θα έχει τις εξής τρεις θεματικές ενότητες:

- Το κοινωνικό κράτος σε συνδυασμό με το σύστημα υγείας και το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας,

- Οι ευρωπαϊκές και διεθνείς σχέσεις της χώρας,

- Οι προγραμματικές θέσεις της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» για την περιφερειακή ανάπτυξη της Μακεδονίας και της Θράκης.

Όπως και στην πρώτο προσυνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η κα Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα είναι η πρώτη ομιλήτρια, αλλά θα ανέβει στο βήμα στο μέσο της διαδικασίας, αφού πρώτα θα έχει ακούσει τις εισηγήσεις και αρκετές τοποθετήσεις στελεχών. Θα μπορούν να πάρουν το λόγο όσα μέλη του κόμματος το θελήσουν.

Αύριο η Πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» θα επισκεφτεί το Κιλκίς, τη Βέροια και την Κατερίνη, προκειμένου να έχει επαφές με τοπικούς φορείς και να παραβρεθεί στα εγκαίνια των γραφείων των Ομάδων Πρωτοβουλίας του κινήματος.

Θα συναντηθεί με δημάρχους και αντιπεριφερειάρχες, ενώ ανοικτό μένει αν θα συναντηθεί με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, καθώς ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Ήδη, πάντως, μίλησε μαζί του τηλεφωνικά και είναι πολύ πιθανό, αν ο κ. Ψωμιάδης έχει επιστρέψει την Κυριακή το απόγευμα από τη Γερμανία, να συναντηθούν.


από το www.kathimerini.gr