Για σήμερα, Πέμπτη 14 Απριλίου 2011, είναι προγραμματισμένες να γίνουν, στη Θεσσαλονίκη, οι εξής εκδηλώσεις:

* Στις 9 πμ, εθελοντική αιμοδοσία στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ., με πρωτοβουλία της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Α.Π.Θ.
* Στις 4 μμ, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της πανεπιστημιακής κοινότητας του Α.Π.Θ. για την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία, η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών-Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν βιωματικό σεμινάριο.Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. (είσοδος πλάι στο παλιό Αμφιθέατρο Ιατρικής, 4ος όροφος).
* Στις 7 πμ , το Α.Π.Θ. προβάλει επίσημα και για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ «Χρεοκρατία- deptocracy» στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνονται από τον περασμένο Σεπτέμβριο και με την πρωτοβουλία της πρυτανείας του πανεπιστημίου, στην αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.
* Στις 7 μμ, η πρόταση ψηφιακής στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας με τον τίτλο «ThessalonikiForward», που αφορά την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση. Τις θέσεις του κόμματος για τον Τουρισμό θα παρουσιάσει η Βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης, ενώ την πρόταση θα αναλύσει ο Αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων του κόμματος Στράτος Σιμόπουλος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΜΕΤ (26ης Οκτωβρίου 48).
* Στις 7 μμ, η διεύθυνση Μουσικών Δραστηριοτήτων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, με τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και της 9ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων διοργανώνει την Εβδομάδα Λατρευτικής Μουσικής, έως 15 Απριλίου 2011.Σήμερα, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας , η Παιδική Χορωδία Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος και η Χορωδία Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια
* Στις 8 μμ, η Ομάδα Άνευ Προηγουμένου παρουσιάζει το έργο « H ΓΡΙΠΗ ΤΗΣ ΜΟΝΡΟΕ» στο Μικρό Θέατρο Αντωνίου Καμάρα 3 και Τσιμισκή139 , απέναντι από τη ΧΑΝΘ.
* Στις 9 μμ, οι Θάνος Μικρούτσικος και Χρ. Θηβαίος, στο MYLOS CLUB.