sfageio_01Εντατικούς ελέγχους στα σύνορα θα πραγματοποιήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα μεικτά κλιμάκια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του ΕΦΕΤ προκειμένου να αποτραπεί το φαινόμενο «ελληνοποιήσεων» αμνοεριφίων ενόψει του Πάσχα.

«Είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση και σε συνεργασία με τους συνοριοφύλακες», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ευθύμης Φωτόπουλος. Οπως είπε, έμφαση θα δοθεί στις περιοχές των συνόρων που «είναι ευαίσθητες σε ατασθαλίες σε ό,τι αφορά την προέλευση των κρεάτων».

Παράλληλα, έλεγχοι θα διεξάγονται σε όλες τις αγορές, όλων των περιφερειακών ενοτήτων, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων που θα διατεθούν προς κατανάλωση, η σωστή λειτουργία των σφαγείων αλλά και η διατήρηση των τιμών σε σταθερά επίπεδα.

«Θα ελεγχθούν τα πάντα, από λαϊκές αγορές και μικρομάγαζα μέχρι σούπερ μάρκετ, αγορές κρεάτων και σφαγεία», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης και τόνισε ότι έγινε ο κατάλληλος συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και κλιμακίων.


από το ΑΠΕ-ΜΠΕ