Για σήμερα, Παρασκευή 15 Απριλίου 2011, στη Θεσσαλονίκη έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

 

* Στις 5:30 μμ, εσπερίδα με θέμα «Ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων Ν. 3869/2010» διοργανώνει στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Δημοσίων Υπαλλήλων (Προξένου Κορομηλά 51, Θεσσαλονίκη) η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.

* Στις 7 μμη διεύθυνση Μουσικών Δραστηριοτήτων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, με τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και της 9ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων διοργανώνει την Εβδομάδα Λατρευτικής Μουσικής, έως 15 Απριλίου 2011.Σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα) η Παιδική Χορωδία Συλλόγου Φίλων της Μουσικής Θεσσαλονίκης, η Παιδική Χορωδία Ωδείου «Μπολερό» Θεσσαλονίκης και η Νεανική Χορωδία Ιερού Ναού Παναγίας της Δεξιάς

* Στις 7 μμ, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (εντός ΔΕΘ-Hellexpo, Εγνατίας 154) θα βρεθεί ο Βασίλης Αλεξάκης για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Η πρώτη λέξη». Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, τις εκδόσεις ΕΞΑΝΤΑΣ και το βιβλιοπωλείο Ιανός. Είσοδος ελεύθερη.

* Στις 9 μμ, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στην Εβδομάδα των Παθών, διοργανώνει μία ιδιαίτερη μουσικοαφηγηματική παράσταση με τίτλο: «ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΑ ΣΕΠΤΑ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο Χ, πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά (Έναντι Δημαρχείου Παύλου Μελά). Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.