Για σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου 2011, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:



* Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα 1η Απριλίου στο σύστημα TAXISNet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, η ηλεκτρονική υπηρεσία υποβολής Δηλώσεων Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων οικονομικού έτους 2011, σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί.

* Στις 9:30 π.μ. έως τις 11 το βράδυ στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα, οι εκδηλώσεις της Ημέρας Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα "Human Rights Sunrise". Στις 9:30 μ.μ. συναυλία από νεανικά τοπικά συγκροτήματα. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στο ισόγειο της Θεοφανείου, θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής από τοπικούς φορείς και σχολεία με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπάτησή τους.

* Στις 9:50 π.μ. στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, χαιρετισμός του υφυπουργού, Σπύρου Βούγια, σε ημερίδα με θέμα: "Πράσινη Ανάπτυξη και συνδυασμένες εμπορευματικές μεταφορές: Τάσεις και υποστηρικτικές ενέργειες στην Ελλάδα και την Ε.Ε.". Την ημερίδα διοργανώνει το Εργαστήριο Συστημάτων Σχεδιασμού, Παραγωγής και Λειτουργιών (ΣυΣΠαΛ) του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης, του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η ημερίδα, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος INTERREG MED Μediterranean Intermodal Transit - TRANSit, έχει ως στόχους την παρουσίαση και συζήτηση των προτάσεων της Πολιτείας, των ακαδημαϊκών φορέων και της αγοράς για θέματα συνδυασμένων μεταφορών, καθώς και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου TRANSit και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

* Στις 10 π.μ. στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Παπουτσής θα συναντηθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Στήριξης Ασύλου -(Εuropean Asylum Support Office [E.Y.Σ.Α - Ε.Α.Σ.Ο] , Robert Visser, για την υπογραφή του Επιχειρησιακού Σχεδίου για την τοποθέτηση Ομάδων Στήριξης για το Ασυλο. Θα γίνουν δηλώσεις.

* Στις 5 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22, Αθήνα) σύσκεψη του Τομέα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας.

* Στις 7 μ.μ. τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22, Αθήνα) σύσκεψη της ΠΑΣΚ Καθηγητών.

* Στις 8:30 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22, Αθήνα) σύσκεψη του Τομέα Επιστημόνων .