vassaras_01

Τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τον ξυλοδαρμό του Κύρου Βασσάρα, στις 30 Οκτωβρίου του 2010, έχει εντοπίσει η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει …>>>

σχηματιστεί και έχει παραδοθεί η δικογραφία στην 5η ανακρίτρια Πειραιά.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται ότι οι δύο άνδρες που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό είναι οι Γ.Μ. ή γνωστός και ως «θαμνάκιας» και Σ.Κ. και ότι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη από ποδοσφαιρικό παράγοντα που είχε λόγο να τρομοκρατήσει τον πρώην διαιτητή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γ.Μ. συμπεριλαμβάνεται στο κύκλωμα των μπράβων που εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία και κατηγορείται και για άλλα κακουργήματα, μεταξύ των οποίων βομβιστικές ενέργειες και εκβιασμούς νυχτερινών κέντρων.

Παράλληλα, τονίζεται ότι τα τελευταία χρόνια παρακολουθούσε σχεδόν όλους τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, έχοντας θέση πίσω από τον Νικόλα Πατέρα. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γ.Μ. είχε πολύ καλές σχέσεις, υπήρχε αλληλοεκτίμηση και οι δυο τους είχαν βρεθεί και στα γραφεία του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού. Όσον αφορά στον Σ.Κ. αναφέρεται ότι υπηρετεί στην προσωπική ασφάλεια εφοπλιστή των Αθηνών.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στο δημοσίευμα, η εντολή που είχε δοθεί στους δύο άνδρες ήταν: «Μόλις το ταξί σταματήσει, να πέσετε πάνω του. Όταν στρίψει το αυτοκίνητο από τη γωνία, θα τον δείτε. Όταν κατέβει, ξεκινάτε».

Το δημοσίευμα καταλήγει ότι σύμφωνα με δικαστικές πηγές έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία, η οποία παραδόθηκε στην 5η ανακρίτρια Πειραιά, προκειμένου να προχωρήσει σε διερεύνηση της υπόθεσης.