papageorgopoulos_3“Ημέρα Ελπίδας και ημέρα Αγώνα”, χαρακτηρίζει, στο μήνυμά του, την Πρωτομαγιά, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασ. Παπαγεωργόπουλος ο οποίος, ταυτόχρονα, βάλει κατά της διοίκησης Μπουτάρη. …>>>

 

“Έχει γίνει πλέον  φανερό ότι κάποιοι δεν αγαπούν την πόλη μας όσο της πρέπει”, αναφέρει ο κ. Παπαγεωργόπουλος. Προσθέτει ότι “Έγινε πλέον φανερό ότι ορισμένοι δεν ενδιαφέρονται για την προβολή της Ελληνικής ιστορίας της πόλης μας”.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος υποστηρίζει ότι δόθηκε εντολή “να φύγει από το σήμα της ΤV 100 ο αριθμός των ημερών που απομένουν μέχρι την 1-1-2012, ημέρα που σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να αρχίσουν  εορταστικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 100 χρόνων Ελεύθερης Θεσσαλονίκης”. Σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο “αδρανοποιήθηκε πλήρως η όλη προσπάθεια προετοιμασίας της πόλης” και δόθηκε άλλη εντολή “να σβήσει και ο ειδικός φωτεινός πίνακας που στήθηκε μπροστά στο Νέο Δημαρχείο και από τον οποίο  οι συμπολίτες μας αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μας ενημερωνόταν συνεχώς για τις ημέρες που απέμεναν έως ότου αρχίσει η μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης”.