gkioulekas_sinentefxi_20101214_mikro_01Υποσχέσεις, χωρίς χρονοδιάγραμμα και δέσμευση για την υλοποίησή τους, χαρακτηρίζει το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ομάδα Δημιουργίας",  Κ. Γκιουλέκας.

 

«Η Θεσσαλονίκη δε χρειάζεται λόγια αλλά έργα. Θα προτιμούσαμε αντί για τις πομπώδεις εξαγγελίες σχεδίων επί χάρτου να μας παρουσίαζαν ένα εφικτό πρόγραμμα που να απαντά και να δίνει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και η γύρω περιοχή. Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται άμεσα ένα σχέδιο που θα υλοποιηθεί και θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για όλη την ευρύτερη περιοχή, ιδιαίτερα στη σημερινή τραγική οικονομική συγκυρία που μαστίζει τη χώρα», υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Γκιουλέκας.

Ο δημοτικός σύμβουλος και βουλευτής υποστηρίζει πως το νέο Ρυθμιστικό που παρουσιάστηκε προχθές, είναι το ίδιο μ αυτό που είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Ιούλιο και προσθέτει: "Μετά από ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης του τόπου από το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση εξαντλείται σε εκθέσεις ιδεών και περιγράφει στους Θεσσαλονικείς μία οραματική Θεσσαλονίκη χωρίς να παρουσιάζει κανένα απολύτως χρονοδιάγραμμα και χωρίς να αναφέρεται πουθενά στους πόρους που απαιτούνται για την υλοποίηση αυτού του «περίφημου» σχεδίου της".