Boutaris_ORKOMOSIA_DIMARHOS_20101223_04Μπορεί η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να έχει μόνο 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη, ωστόσο, δεν είμαστε σίγουρη αν θα ολοκληρωθεί τόσο σύντομα όσο πιστεύουν οι …>>>

δημοτικοί σύμβουλοι (ιδιαίτερα αυτοί που επιθυμούν να εκκλησιαστούν).

Πέρα απο το θέμα της ανακύκλωσης, η συζήτηση του οποίου "θα τραβήξει", υπάρχει ακόμη ένα θέμα το οποίο αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις. Είναι η συγχώνευση του 13ου και του 2ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, η οποία περιλαμβάνεται στο σχέδιο για τις συγχωνεύσεις του υπουργειου παιδείας. Πρόκειται για τα λύκεια της οδού Εθνικής Αμύνης και της Ικτίνου, τα οποία προβλέπεται να.. γίνουν ένα, γεγονός με το οποίο είναι αντίθετοι, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές. Οι τελευταίοι αναμένεται να δώσουν το "παρών" στη συνεδρίαση για να εκφράσουν τις απόψεις τους. Άλλωστε, μη ξεχνάτε όσα ακούστηκαν το περασμένο διάστημα οτι υπάρχει πρόθεση στο κτίριο του 13ου ΓΕΛ να "μετακομίσουν" τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που στεγάζονται σήμερα στην οδό Σαπφούς.

Η δημοτική αρχή έχει τοποθετηθεί και στο παρελθόν επί του θέματος, λέγοντας οτι δεν μπορούν να χάνονται σχολεία για να γίνονται γραφεία!


από το www.thestival.gr