Για σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου 2011, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Σήμερα στην Αθήνα πραγματοποιείται ο 50ός γύρος των διερευνητικών επαφών Ελλάδας-Τουρκίας.

* Στο Κάϊρο μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου της Αιγύπτου. Ο κ. Δρούτσας, αναμένεται να γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό Essam Sharaf και θα έχει συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών, Nabil El-Araby, και τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Amre Moussa. Επίσκης, ο Ελληνας ΥΠΕΞ, θα συναντηθεί με τον πατριάρχη Αλεξανδρείας, Θεόδωρο Β', με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας καθώς και μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας που δραστηριοποιείται στην Αίγυπτο.

* Πασχαλινό μπαζάρ βιβλίου με έκπτωση από 50% έως 70%, ξεκινούν σήμερα οι εκδόσεις «Γκοβόστη» (Ζωοδόχου Πηγής 73, Αθήνα), το οποίο θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου.

* Στις 12 το μεσημέρι επίσκεψη του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών ΒΕΑ , όιπυ θα παρακολουθήσει την παρουσίαση της υπηρεσίας μίας στάσης για την Ιδρυση Επιχείρησης σε Μία Μέρα - Ενα Σημείο. Την παρουσίαση συνδιοργανώνουν το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών.

* Στις 12 το μεσημέρι, στην Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης-ΕΣΗΕΜΘ (Στρατηγού Καλλάρη 5, Θεσσαλονίκη), συνέντευξ Τύπου των Οικολόγων Πράσινων με θέμα: «Βαλκάνιοι Πράσινοι ενάντια στα πυρηνικά». Πράσινοι από την Τουρκία και τη Βουλγαρία θα μιλήσουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τα πυρηνικά σχέδια στις χώρες τους και θα συντονίσουν τους αγώνες τους με τους Ελληνες.

* Στη 1 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22), κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας (ΚΤΕ) Περιβάλλοντος και Ενέργειας του κόμματος, προκειμένου οι βουλευτές-μέλη τους να ενημερωθούν από την υπουργό, Τίνα Μπιρμπίλη, για τις πολιτικές πρωτοβουλίες του υπουργείου.

* Στις 3 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων με 76 θέματα στην ημερησία διάταξη. Η συνεδρίαση θα λήξει στις 7 μ.μ.