Για σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου 2011, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις: …>>>

 

* Στις 10 π.μ., συνάντηση του Αντιπροέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. ΑΛΕΞΙΑΔΗ με το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Αναστασιάδη στο Δημαρχείο Λαγκαδά, με σκοπό την επανεξέταση της απόφαση της ΠΑΣΕΓΕΣ για την αφαίρεση της αρμοδιότητας αποδοχής δηλώσεων (ΟΣΙΕ) των Αγροτών της Επαρχίας Λαγκαδά από την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Λαγκαδά.

* Στις 2 μμ συνεχίζεται η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης με θέμα τον προϋπολογισμό, που είχε διακοπεί στις 31 Μαρτίου, ενώ στις 18.30 θα ακολουθήσει η τακτική συνεδρίαση του Σώματος με τα 73 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

* Στις 6:30 μμ στο ΝΟΗΣΙΣ, ο ΣΕΒ και η Eurobank οργανώνουν συζήτηση για την Καινοτομία, με ομιλιτή το στέλεχος της τράπεζας, Ν. Νανόπουλο.

* Στις 7 μμ, η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος και το Δίκτυο Ναυαρίνο οργανώνουν ομιλία του ομότιμου καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας Πέτρου Θέμελη με τίτλο «Αρχαία Μεσσήνη: 1986-2010», στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14, Λαδάδικα). H ομιλία αφορά στο αρχαιολογικό έργο των ανασκαφών και αναστηλώσεων στην αρχαία Μεσσήνη, η διεύθυνση των οποίων ανατέθηκε το 1986 στο καθηγητή Πέτρο Θέμελη

* Στις 7 μμ, το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης διοργανώνει ανοιχτή ιδεολογική-πολιτική συζήτηση στο Ξενοδοχείο Imperial (Αντιγονιδών 13) , με θέμα: «Υγεία: Απολογισμός και Προοπτικές». Εισηγητές : Χρήστος Ζηλίδης , Διοικητής ΔΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Μάρδας, οικονομολόγος Άρης Μπουσουλέγκας, Διοικητής ΔΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης ,π. Πρόεδρος ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης.