papoulias_pasxa_01Τις καθιερωμένες πασχαλινές ευχές με τα στρατευμένα νιάτα της χώρας θα ανταλλάξει και φέτος η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας από τα Ιωάννινα που πέρασε τις γιορτινές αυτές ημέρες θα μεταβεί στη Κέρκυρα και θα επισκεφθεί τον ναύσταθμο του νησιού. Θα τσουγκρίσει κόκκινα αυγά με τους ναύτες που υπηρετούν, οι οποίοι θα έχουν στήσει το ανάλογο γλέντι με το ψήσιμο του οβελία.
Ο πρωθυπουργός που από τη Μ. Παρασκευή βρίσκεται στο γραφικό νησί της Ύδρας, αναμένεται να επισκεφθεί κάποιο στρατόπεδο. Ωστόσο μέχρι αργά το βράδυ του Μ. Σαββάτου δεν είχε γίνει γνωστό το πρόγραμμα του.
Από την Πύλο στο Ναύπλιο και από εκεί στην Τρίπολη για τον πρόεδρο της ΝΔ που θα πει «Χριστός Ανέστη» με τους νεοσύλλεκτους στρατιώτες στην πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας. Ο Αντώνης Σαμαράς παρακολούθησε την αναστάσιμη ακολουθία στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, Γεωργίας.
Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η Αλέκα Παπαρήγα προτίμησε την πρωτεύουσα για να περάσει τις μέρες του Πάσχα, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και εκείνη κάποιο στρατόπεδο.
Στο εξοχικό του στην Αταλάντη βρίσκεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ξεχωριστό αυτό το Πάσχα για τον Αλέξη Τσίπρα καθώς ήταν η πρώτη φορά που το πέρασε μαζί με το παιδί του.


από τo www.real.gr