Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Θεσσαλονίκης προσφέρει γνώσεις σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, μέσα από προγράμματα επιστημονικών διαλέξεων στους  τομείς της Ιστορίας, της  Θεολογίας, της Οικονομίας, της Ιατρικής, της Νομικής και της Οικολογίας. Για σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου 2011, θα γίνουν οι εξής διαλέξεις:

 

  • Στις 19.00, στον κύκλο της Θεολογίας, στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (πλ. Ιπποδρομίου), ο Λέκτορας του Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ, κ. Χαράλαμπος Ατματζίδης, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Η έμπρακτη αγάπη κριτήριο της αληθινής ζωής του χριστιανού κατά τον  Απόστολο Παύλο».

  • Στις 17:30 στον κύκλο της  Διοίκησης και Οικονομίας, στην αίθουσα Κεντρικής Βιβλιοθήκης  του Δήμου  Θεσσαλονίκης (Εθν. Αμύνης 27), η Αναστασία Κάτου  Λέκτορας τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης λειτουργιών –Παν. Μακεδονίας, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Η Σχέση της Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων με την Επίδοση των Επιχειρήσεων».

  • Στις 19:30 στον κύκλο της  Ιατρικής – Βιολογίας – Ψυχολογίας – AIDS, στην αίθουσα Κεντρικής Βιβλιοθήκης  του Δήμου  Θεσσαλονίκης (Εθν. Αμύνης 27),  η Ψυχολόγος-Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας, κ. Ναταλία Μουτοπούλου θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω; Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά στην επαγγελματική τους  επιλογή».