Έναντι …μόλις 90 ευρώ ο …καλός γιατρός εξέδιδε συνταγές για προμήθεια ναρκωτικών σε υποτιθέμενους ασθενείς. Μάλιστα για όσους βιαζόταν είχε στη διάθεση του ποσότητες ηρωίνης, ινδικής κάναβης αλλά και χαπιών «στεντόν» και μάλιστα τριμμένο έτοιμο για χρήση.


Ο «καλός» αυτός γιατρός διατηρούσε ιατρείο στις Σέρρες και έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν το ιατρείο και όταν διαπίστωσαν ότι δύο άνδρες 35 και 41 χρόνων έβγαιναν από εκεί προχώρησαν σε έλεγχο, όπου διαπίστωσαν ότι κατείχαν συνταγή για τρίτο άτομο που φυσικά δεν ήταν παρών. Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι του νήματος.

- Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο ιατρείο όπου ανακάλυψαν δέκα (10) μπλοκ μονόγραμμων συνταγών, εκ των οποίων τα τέσσερα του Ιατρείου του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σερρών, με στοιχεία ταυτότητας χρηστών ναρκωτικών ουσιών

- Εξι (6) ανεκτέλεστες μονόγραμμες συνταγές του Ιατρείου του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σερρών που εκδόθηκαν από τον ίδιο.

- Δυο σφραγίδες, εκ των οποίων η μια υπηρεσιακή, που ανήκουν στο Ιατρείο του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σερρών

- Είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία και

- Το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ, προερχόμενο από παράνομη συνταγογράφηση ναρκωτικών δισκίων.



Ακόμα βρήκαν και ποσότητες ναρκωτικών:

-Δύο συσκευασίες ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους 8,1 γραμμαρίων,

- Μία συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 0,4 γραμμαρίων,

- Μία συσκευασία τριμμένου ναρκωτικού δισκίου μικτού βάρους 0,5 γραμμαρίων,

- Τριάντα ένα δισκία διαφόρων σκευασμάτων.

Μάλιστα ο γιατρός δεν ήταν άγνωστος στη δικαιοσύνη αφού εις βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις του εφετείου Θεσσαλονίκης για ναρκωτικά.