DIMARXEIO_ORAIOKASTRO_01Μειωμένα έως και 45% θα είναι τα δημοτικά τέλη του δήμου Ωραιοκάστρου, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να εξισωθούν τα τέλη των παλιών δήμων Ωραιοκάστρου και Μυγδονίας με εκείνα που …>>>

ίσχυαν στον παλιό δήμο Καλλιθέας.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τα δημοτικά τέλη υποχωρούν πλέον για όλο το δήμο σε 0.90 ευρώ/τμ για τις κατοικίες από 1,65 που ήταν στο Ωραιόκαστρο και 1,15 στη Μυγδονία και στο 1,80 ευρώ/τμ για τα καταστήματα (από 3,21 στο Ωραιόκαστρο και 2,29 στη Μυγδονία). Ο δημοτικός φόρος καθορίζεται σε 0,28 ευρώ/τμ για στεγασμένους χώρους και 0,14 ευρώ/τμ για μη στεγασμένους χώρους, ενώ το Τ.Α.Π. καθορίζεται σε 0,35ο/οο.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος, Δημήτρης Σαραμάντος, «η διοίκησή μας, πιστή στη δέσμευσή της και συναισθανόμενη τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι συμπολίτες μας λόγω της κρίσης, προχώρησε στην εξίσωση ''προς τα κάτω'' των τελών. Είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, αλλά και μια αυτονόητη πρωτοβουλία, μια και πλέον όλοι οι συμπολίτες μας ανήκουν σε έναν ενιαίο και αδιαίρετο δήμο».