Πολύ καλός ο ΠΑΟΚ νίκησε με 31-21 τον Κύδωνα Χανίων, παίζοντας ωραία από το ξεκίνημα και έχοντας τη συμπαράσταση 300 οπαδών του, μετά τη λήξη της τιμωρίας, ύστερα από 11 ολόκληρους μήνες.

 

Οι φωνές των οπαδών του ΠΑΟΚ έδωσαν... φτερά στους παίκτες του Σεϊρεκίδη, οι οποία φρόντισαν από την αρχή του ματς να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο. Παίζοντας θαυμάσιο χάντμπολ σε όλους τους τομείς μέχρι το 20ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ έχτισε μία διαφορά 9 γκολ, την οποία  δεν διατήρησε ως το τέλος του ημιχρόνου, όταν και το σκορ ήταν 17-10.
Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια βρήκε τα πατήματά του στην επίθεση και ανέβασε και πάλι τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Ο Κύδων αντέδρασε και προσπάθησε μετά το 10ο λεπτό να σώσει την παρτίδα. Οι παίκτες του Σεϊρεκίδη, όμως, άντεξαν στην πίεση, διατήρησαν διαφορά ασφαλείας και έφτασαν  σε μία σχετικά άνετη νίκη με 31-21.
ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Μισυρλής, Παλάσκας, Γουργούμης, Τσολακίδης, Μαραγκός 6, Αποστολίδης 1, Ιωαννίδης 6, Περβανάς 1, Καράγγελος, Σεβαστίδης 7, Τσίλης 1, Σεϊρεκίδης 3, Σαουλίδης 6
Κύδωνας Χανίων: Μπιτσάκης, Καμαριανάκης, Σταμπουλής, Κοκολοδημητράκης Ν. 2, Κοκολοδημητράκης Στ. 4, Σταυρίδης, Ξανθουδάκης 7, Φαλτσέτας, Φίλιτς 5, Τσαβδάρης 1, Τζόρτζεβιτς 2, Αδαμίδης