aris_olimpiakos_volou_2_1_20110410_01

Τεράστια νίκη πήρε ο Αρης σε ένα ματς το οποίο όπως εξελίχθηκε είχε πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πλέον οι Κίτρινοι απέχουν δύο βαθμούς από τον άμεσο αντίπαλό τους, Ολυμπιακό Βόλου στο κυνήγι της …>>>

5ης θέσης και μάλιστα υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας καθώς το πρώτο ματς είχε λήξει 1-1. Την τελευταία αγωνιστική ο Αρης παίζει στην παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά Ξάνθη και θέλει μόνο νίκη, ενώ οι Θεσσαλοί υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και θέλουν μόνο τρίποντο για να μπουν στα playoffs καθώς αν ο Αρης κερδίσει, δεν τους κάνει η ισοπαλία!

Ο Αρης να βρέθηκε πολλές φορές κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος και χρειάστηκε ο Γιακούποβιτς να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις στα σουτ των Τόχα, Νέτο και Μπομπαντίγια για μείνει το 0-0, όμως οΟλυμπιακός Βόλου με μία μακρινή πάσα και μία... γκάφα βρέθηκε από το πουθενά να προηγείται στο σκορ.

Για ακόμα μία φορά ο Τσιώλης δικαιώθηκε με τις επιλογές του και πλήγωσε όσο δεν πάει την πρώην ομάδα του, την οποία μάλιστα δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να θέσει εκτός πεντάδας. Παρότι το ματς, όπως και τα προηγούμενα τρία, δεν του ξεκίνησε καλά, έκανε αλλαγή στο 38', έπαιξε φουλ επίθεση και αφού γύρισε το αποτέλεσμα διόρθωσε τακτικά τα όποια 'ρίσκα' είχε πάρει στην επανάληψη. Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Ελληνα τεχνικό ο οποίος δικαίωσε 200% αυτούς που τον επέλεξαν.

Οι συνθέσεις
Αρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Ρονάλντο, Τόχα (71' Καζναφέρης), Τζέζαρεκ, Μίσελ, Πορτίγια, Μενδρινός (38' Κόκε), Μπομπαντίγια (63' Περέιρα), Λαζαρίδης, Βανγκέλι.
Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ούμπιδες, Ψυχογιός, Μητρόπουλος, Γκοτοβός (83' Μπερτόλντι), Σολάκης (87' Ροντίγκες), Μάρτιν, Μπρέσκα (63' Νέμεθ), Τόμας, Ακόστα, Ρόκας.
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)


από το www.gazzetta.gr