Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν, ο Χίμπλινγκερ έβαλε τέλος στις μουρμούρες και ο Εργοτέλης με τη νίκη 1-0 επί του Ηρακλή εξασφάλισε την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα. Ο κόσμος δεν ξεπέρασε τους 3.500, ενώ στο «Παγκρήτιο» έδωσαν το παρών και 44 φίλοι του Ηρακλή!

 

Οι Κρητικοί χωρίς άγχος, και ο Ηρακλής χωρίς λύσεις κράτησαν το σκορ στο α' μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα της σωτηρίας. Με τον αέρα του γκολ και της παραμονής μπήκε στο β' μέρος ο Εργοτέλης, και το πρώτο τέταρτο κύλησε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Κάπου εκεί ο Παράσχος έδωσε ώθηση στην ομάδα του, πέρασε τον Τσίτα στο παιχνίδι δίπλα στον Επαλέ και τους Μάρα (αριστερά), Μαχόπ (δεξιά) στα άκρα. Ο Ηρακλής ανέβασε ρυθμό, και ο Ρουμπάκης του έκανε δώρο την αποβολή του, αφού στο 58' αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Eργοτέλης(Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Ρομάνο, Σίλβα, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Μπέτο(80' Σαρρής), Μπούντιμιρ(84' Λεάλ), Βερπακόφσκις(61' Βίσιο).

Ηρακλής(Γιώργος Παράσχος): Μπαντής, Κυριαζής, Χοσέμι, Σοτ(54' Τσίτας), Κανακούδης, Ζερκά(41' Μάρα), Λίμα, Καϊτά(75' Κατσιαμπής), Παπαστεριανός, Μαχόπ, Επαλέ.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας).

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Μαγιάννης (Αρτας) και 4ος ο Χαραλαμπίδης (Καβάλας).