in_between_the_meeting_point_vix_motris_01

Την παράσταση ‘in between the meeting point’, βασισμένη πάνω σε μια ιδέα του Χάρη Πεχλιβανίδη παρουσιάζει από αύριο Σάββατο 5 Μαρτίου έως και την Κυριακή 20 Μαρτίου η ομάδα χορού VIS MOTRIX στην έδρα της, στο studio vis motrix (Αγν. Στρατιώτη 20- έναντι Αγ. Δημητρίου).

 

Η σύλληψη/ ιδέα ανήκει στον Χάρη Πεχλιβανίδη ο οποίος σκηνοθετεί και ερμηνεύει μαζί με τον Κώστα Γεράρδο.

Η παράσταση πρωτοπαρουσιάστηκε στο πλαίσιο μεταπτυχιακών σπουδών devised theatre στο πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών Dartington στην Αγγλία τον Ιούλιο του 2010 ως πρακτική έρευνα. Ο αρχικός της τίτλος ήταν “In Between the Meeting Point”. Χρησιμοποιώντας τον χορό και τον λόγο η performance διαπραγματεύεται την τυχαία συνάντηση και την γνωριμία δυο ανθρώπων. Ψάχνει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως : «Πώς ορίζεται ο χώρος ανάμεσα τους;», «Πώς ορίζει ο ένας τον άλλον;», «Ποια είναι η διαδρομή για να έρθουν σε επαφή;», «Τι είναι η επαφή;», «Τι είναι η συνάντηση;» μέσα από την 40λεπτη συνάντηση /γνωριμία ενός χορευτή και ενός ηθοποιού μεταξύ τους αλλά και με το ίδιο το κοινό.

Παραστάσεις: Παρασκευές στις 00.00, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00. Είσοδος 8 ευρώ. Για πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων: 2310-228161.

 

της Λ.Β. από τον www.typosthes.gr