Επίθεση από λαθρομετανάστες στην οδό Κανελλοπούλου στην Πάτρα δέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης συνεργείο του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού "Tele Time", την ώρα που επιχειρούσε να πραγματοποιήσει ρεπορτάζ στην περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη όταν επιστρέφοντας από ρεπορτάζ στην περιοχή του Ρίου, η δημοσιογράφος Ελένη Μαρκατσέλη με τον εικονολήπτη Δημήτρη Καγκελάρη, βρέθηκαν στην οδό Κανελλοπούλου σε ένα από το γνωστά περιστατικά που σημειώνονται στο σημείο με τους μετανάστες να επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα σε ένα από τα φορτηγά.

Τότε ο οδηγός κατέβηκε με σκοπό να τους απομακρύνει από το όχημά του, το οποίο μετέφερε φάρμακα. Ωστόσο, το τηλεοπτικό συνεργείο έκανε μία ολιγόλεπτη στάση για να καλύψει το ρεπορτάζ.

Τότε ο Δ. Καγκελάρης δέχθηκε την επίθεση από περίπου πενήντα μετανάστες, οι οποίοι τον πέταξαν στο έδαφος και προσπάθησαν να του πάρουν την κάμερα, ενώ τον χτυπούσαν.

Η Ελένη Μαρκατσέλη θέλοντας να προστατεύσει τον συνεργάτη της, προσπάθησε να τους απομακρύνει και τελικά δέχθηκε και αυτή την επίθεσή τους.

Για καλή τύχη του τηλεοπτικού συνεργείου, την αναστάτωση αντελήφθησαν οι υπάλληλοι πρατηρίου καυσίμων που βρίσκεται στην περιοχή και οι οποίοι επενέβησαν, καταφέρνοντας λίγη ώρα αργότερα να τρέψουν σε φυγή τους αλλοδαπούς, αφήνοντας ελεύθερο τον σκύλο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος και ο εικονολήπτης παρά τα χτυπήματα που φέρουν στο σώμα τους και το σοκ που υπέστησαν είναι καλά στην υγεία τους, ενώ δεν κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία τους σε νοσοκομείο της περιοχής, παρά μόνο για την παροχή πρώτων βοηθειών.


της ΜΙΚΑΣ ΚΟΝΤΟΡΟΥΣΗ από το www.news247.gr